Stemplingsbehandlingsflyt

Stempling Processing Flow. Stemplingsdeler er produksjonsteknologien for å bruke kraften til konvensjonelt eller spesielt stemplingsutstyr for å direkte utsette metallplaten for deformasjonskraften og deformeres i formen, for å oppnå produktdeler med en viss form, størrelse og ytelse .
1. Bestem mengden deformasjonskompensasjon i henhold til materialet, produktstrukturen osv.
2. I henhold til erstatningsbeløpet er formen utformet for å stanse ut ferdige eller halvfabrikata.
3. Bearbeide halvfabrikata til ferdige produkt.
4. Ugunstige fenomener inkluderer sprekker, rynker, tøyninger, ujevn tykkelse og ut-av-form.

Tapping og trådbehandling:
1. Den innvendige gjengen borer først diameteren og dybden til bunnhullet (størrelsen på bunnhullet bestemmes av gjengespesifikasjonen);den ytre tråden behandles først til den ytre sirkelen til den store diameteren på tråden (størrelsen bestemmes i henhold til trådspesifikasjonen).

2. Tråd(Gjenget lampeholder) bearbeiding: innvendig gjengeboring med tilsvarende karaktertapp;utvendig gjengedreiing med gjengekutter eller dysehylse.

3. Ugunstige fenomener inkluderer tilfeldige gjenger, uensartede dimensjoner, ukvalifisert gjengemålerinspeksjon osv.
Feste: Materialene er hovedsakelig valgt fra kobber, aluminium, lavkarbonstål og andre metaller eller ikke-metaller med lav deformasjonsmotstand, god plastisitet og god duktilitet i henhold til brukskravene.

Stemplingsdeler dannes ved å påføre ytre kraft på plater, strimler, rør og profiler ved hjelp av presser og dyser for å produsere plastisk deformasjon eller separasjon, for å oppnå arbeidsstykker (stemplingsdeler) med ønsket form og størrelse.Stempling og smiing er begge plastbehandling (eller trykkbehandling), samlet kjent som smiing.Emnene som skal stemples er hovedsakelig varmvalsede og kaldvalsede stålplater og bånd.

Stemplingsdeler (Elektrisk tilbehør) er hovedsakelig dannet ved å stanse metall eller ikke-metallplatematerialer med trykket fra en presse gjennom en stanseform.Den har hovedsakelig følgende egenskaper:
①Stemplingsdeler er produsert ved stempling under forutsetning av lavt materialforbruk.Delene er lette i vekt og stive, og etter at metallplaten er plastisk deformert, forbedres metallets indre struktur, slik at styrken til stansedelene økes..
②Stemplingsdeler (Elektrisk tilbehør) har høy dimensjonsnøyaktighet, samme størrelse som formdelene og god utskiftbarhet.Ingen ytterligere maskinering er nødvendig for å oppfylle kravene til generell montering og bruk.
③I stemplingsprosessen, siden overflaten av materialet ikke er skadet, har stemplingsdelene en god overflatekvalitet og et jevnt og vakkert utseende, noe som gir praktiske forhold for overflatemaling, galvanisering, fosfatering og andre overflatebehandlinger.

Platematerialer, former og utstyr er de tre elementene i stemplingsprosessen.Stempling er en metode for kalddeformasjonsbehandling av metall.Derfor kalles det kaldstempling eller platestempling, eller stempling for kort.Det er en av hovedmetodene for metallplastbehandling (eller trykkbehandling), og den tilhører også materialdannende ingeniørteknologi.


Innleggstid: 16. juni 2022